REZERVĂ OFERTA CU PRIMA REMAT! ​ OPEL MOKKA GATA ECHIPATĂ LA 25.159 € (TVA INCLUS)​

Toate câmpurile sunt obligatorii

Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.

Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Prin completarea și trimiterea formularului declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile.


Ne bucurăm că ai ales Opel.
Unul dintre colegii noștri va lua în curând legătura cu tine
pentru a discuta toate detaliile.

Ai aflat noutățile programului Remat 2023?

Anul acesta poți duce două autoturisme la casat.
Dacă cele două autoturisme sunt mai vechi de 15 ani, poți beneficia de o primă în valoare de 12.000 RON
(primă de casare și eco-bonusuri de vechime incluse).

A scăzut vechimea la care un autoturism poate să fie scos din uz. Acesta trebuie să aibă minim 6 vechime și să fi fost înmatriculată în România tot de cel puțin 6 ani.

Prime de la 45.000 de RON pentru modele electrice. Condiția pentru a beneficia de primă este să duci la casare un autoturism vechi. Dacă scoți din uz două autoturisme prin programul Remat, atunci prima poate ajunge la 51.000 RON.

Până la 26.000 de RON pentru autoturismele HYBRID, calculat astfel: 20.000 RON ecotichet, 3.000 RON Primă de Casare, 3.000 RON Ecobonus de vechime (se acordă pentru scoaterea din uz a două autoturisme mai vechi de 15 ani.)

Simte ritmul MOKKA!

DE CE E MOKKA DIFERIT?

ATRAGE PRIVIRILE

Aspectul atletic, dinamic al noului Mokka este mai mult
decât o simplă afirmație îndrăzneață cu design progresiv.

Este o expresie a unei filosofii inginerești germane complet noi și a unei viziuni încrezătoare cu privire la viitorul Opel, care va atrage toate privirile.

ÎNCÂNTARE VIZUALĂ PURĂ

Liniile captivante ale caroseriei Mokka reprezintă doar punctul de
pornire pentru călătoria ta în lumea complet nouă a designului german.

La interior vei descoperi cum armonia dintre proporții, lumină, spațiu și tehnologie creează o experiență de conducere cu adevărat remarcabilă.

DETALII UIMITOARE

Modelul Mokka este atractiv din orice unghi.

Toate liniile și toate caracteristicile, chiar și la lămpile spate LED® ultra-subțiri, au fost proiectate pentru a combina forma dinamică și funcțiile revoluționare.

ASPECT CAPTIVANT

Modelul Mokka are un aspect și o prezență prin care iese imediat în evidență ca fiind un autovehicul extraordinar, diferit de oricare altul de pe șosea.

Treci la următorul nivel de sportivitate alegând dintr-o gamă de jante din aliaj îndrăznețe, distinctive vizual, de 16”, 17” sau 18”, precum și dintr-o paletă de culori impresionante.

ÎNCADRARE PERFECTĂ

Identitatea vizuală originală și inconfundabilă a modelului Mokka este vizibilă de-a lungul caroseriei și integrează formele pure cu funcții îndrăznețe.

Designul este atent gândit și proporționat perfect, de la vizorul Opel din partea frontală și până la arhitectura „acoperișului plutitor” care curge într-un singur gest elegant pentru a încadra geamurile laterale.

OPȚIUNI PRIVIND ACOPERIȘUL ȘI CAPOTA

Personalizează Mokka după stilul tău și fii gata să întorci priviri.

Ieși în evidență cu stil! Descoperă elementele exclusiviste de design și numeroasele opțiuni de personalizare care îmbunătățesc fiecare aspect al imaginii modelului Mokka, inclusiv o selecție vizuală dinamică a opțiunilor de culori pentru acoperiș și capotă.