REZERVĂ OFERTA CU PRIMA REMAT!
Preț începând de la 11.076€ FĂRĂ TVA, REMAT INCLUS

Toate câmpurile sunt obligatorii

Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.

Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Prin completarea și trimiterea formularului declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile.

*Ofertă de leasing financiar exprimată în EURO prin Trust Leasing IFN, destinată persoanelor juridice, calculată pe o perioadă de 60 de luni, cu un avans de 36,5%, rată fixă de la 150 de Euro fără TVA și valoare reziduală 0. Oferta nu include asigurare Casco și RCA, nici rovignetă și impozit mijloace de transport.

Oferta este supusă unor termene și condiții și poate fi retrasă, modificată sau prelungită în orice moment. Aprobarea clienților se va face în urma unei analize de risc pe baza criteriilor interne ale Trust Leasing IFN.


Ne bucurăm că ai ales Opel.
Unul dintre colegii noștri va lua în curând legătura cu tine
pentru a discuta toate detaliile.

Programul Remat 2024

Programul RABLA oferă un tichet în valoare de 7.000 RON pentru casarea unei mașini vechi, iar pentru casarea a două vehicule uzate suma se ridică la 10.000 RON.

Valoarea maximă pe care o pot accesa clienții este în valoare de 13.000 RON.

Programul RABLA Plus: prima de casare până 25.500 RON pentru achiziționarea unui vehicul 100% electric.

Programul RABLA Plus: prima de casare până la 16.000 RON pentru achiziționarea unui vehicul hibrid.

Programul RABLA Plus: prima de casare până la 13.000 RON pentru achiziționarea unui vehicul Plug-In hibrid. Programele RABLA Clasic și RABLA Plus nu pot fi accesate împreună.

Explorează în detaliu ce-ți poate oferi Noul CORSA.

Explorează în detaliu ce-ți poate oferi
Noul CORSA.

Design îndrăzneț și pur

Cu linia sa joasă și dinamică, cu semnătura Opel Vizor® și combinațiile îndrăznețe de culori și ornamente, Opel Corsa iese întotdeauna în evidență.

Semnătura Opel Vizor®

Opel Vizor® integrează cea mai bună tehnologie de iluminare din clasa sa, admisia de aer și emblema mărcii Opel într-un singur modul grafic, oferind noului Opel Corsa o imagine îndrăzneață și distinctă.

Plafon negru contrastant

Cu șase culori exterioare interesante din care poți alege și un plafon negru contrastant*, noul Opel Corsa iese mereu în evidență.

* Standard pe versiunea GS

Jante elegante

Cu jante disponibile de 16" și 17", există variante pentru toate gusturile. Jantele din aliaj de 17" diamond cut oferă un stil îndrăzneț și atrăgător.

Interior ergonomic

Intră în interiorul noului Opel Corsa și vei descoperi un spațiu detoxificat digital, cu un cockpit intuitiv și ergonomic. Realizat cu materiale și finisaje de înaltă calitate, este cadrul perfect pentru ca tu să te bucuri de călătorie.

Precizie germană

De la pliul central de pe capotă până la inscripțiile de pe hayon, fiecare centimetru al noului Opel Corsa a fost proiectat cu precizie pentru ca plăcerea de a conduce să redevină distractivă!

INTERIOR GS LINE

Interiorul GS Line este rezultatul mixului dintre un design sport și necesitatea de confort.

Aspect îndrăzneț și o prezență impunătoare: datorită accentelor roșii la interior, scaunelor sport, capitonajului plafonului de culoare neagră și pedalelor sport din aliaj. GS Line arată la fel de bine pe cât se conduce.

Mereu conectat!

Navigație conectată

Șoseaua din față va fi întotdeauna liberă datorită ecranului tactil avansat IntelliLink Pro al modelului Opel Corsa, care include actualizări în timp real ale traficului și direcționarea cu o singură atingere către destinații speciale, cum ar fi benzinării și restaurante.

Proiecție wireless smartphone

Exploatează puterea smartphone-ului tău în timpul călătoriilor cu Opel Corsa prin intermediul proiecției wireless a telefonului pentru Apple CarPlay™ și Android Auto™ (Mirrorscreen).

Încărcare wireless

Opel Corsa îți permite să încarci dispozitivele compatibile cu ajutorul încărcătorului wireless integrat, amplasat convenabil pe consola din față.

Preț începând de la 11.076€ FĂRĂ TVA, REMAT INCLUS

Nu mai sta pe gânduri. Urcă-te la volanul noului tău CORSA!

Rezervă acum