REZERVĂ OFERTA!
Preț începând de la 13.632€ FĂRĂ TVA

Toate câmpurile sunt obligatorii

Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.

Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Prin completarea și trimiterea formularului declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile.

Prețul nu include TVA.

Ofertă destinată persoanelor juridice.

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.


Ne bucurăm că ai ales Opel.
Unul dintre colegii noștri va lua în curând legătura cu tine
pentru a discuta toate detaliile.

Explorează în detaliu ce-ți poate oferi
Noul CORSA.

Design îndrăzneț și pur

Cu linia sa joasă și dinamică, cu semnătura Opel Vizor® și combinațiile îndrăznețe de culori și ornamente, Opel Corsa iese întotdeauna în evidență.

Semnătura Opel Vizor®

Opel Vizor® integrează cea mai bună tehnologie de iluminare din clasa sa, admisia de aer și emblema mărcii Opel într-un singur modul grafic, oferind noului Opel Corsa o imagine îndrăzneață și distinctă.

Plafon negru contrastant

Cu șase culori exterioare interesante din care poți alege și un plafon negru contrastant*, noul Opel Corsa iese mereu în evidență.

* Standard pe versiunea GS

Jante elegante

Cu jante disponibile de 16" și 17", există variante pentru toate gusturile. Jantele din aliaj de 17" diamond cut oferă un stil îndrăzneț și atrăgător.

Interior ergonomic

Intră în interiorul noului Opel Corsa și vei descoperi un spațiu detoxificat digital, cu un cockpit intuitiv și ergonomic. Realizat cu materiale și finisaje de înaltă calitate, este cadrul perfect pentru ca tu să te bucuri de călătorie.

Precizie germană

De la pliul central de pe capotă până la inscripțiile de pe hayon, fiecare centimetru al noului Opel Corsa a fost proiectat cu precizie pentru ca plăcerea de a conduce să redevină distractivă!

INTERIOR GS LINE

Interiorul GS Line este rezultatul mixului dintre un design sport și necesitatea de confort.

Aspect îndrăzneț și o prezență impunătoare: datorită accentelor roșii la interior, scaunelor sport, capitonajului plafonului de culoare neagră și pedalelor sport din aliaj. GS Line arată la fel de bine pe cât se conduce.

Mereu conectat!

Navigație conectată

Șoseaua din față va fi întotdeauna liberă datorită ecranului tactil avansat IntelliLink Pro al modelului Opel Corsa, care include actualizări în timp real ale traficului și direcționarea cu o singură atingere către destinații speciale, cum ar fi benzinării și restaurante.

Proiecție wireless smartphone

Exploatează puterea smartphone-ului tău în timpul călătoriilor cu Opel Corsa prin intermediul proiecției wireless a telefonului pentru Apple CarPlay™ și Android Auto™ (Mirrorscreen).

Încărcare wireless

Opel Corsa îți permite să încarci dispozitivele compatibile cu ajutorul încărcătorului wireless integrat, amplasat convenabil pe consola din față.

Preț începând de la 13.632€ FĂRĂ TVA

Nu mai sta pe gânduri. Urcă-te la volanul noului tău CORSA!

Rezervă acum