Rezervă oferta cu prima Remat!
Preț de la 14.641 EURO (TVA și REMAT inclus)

Toate câmpurile sunt obligatorii

Datele dvs. personale vor fi prelucrate de către operatorul respectiv conform descrierii din Declaraţia de Confidenţialitate.

Pentru mai multe informaţii privind drepturile dvs. la confidenţialitate şi datele noastre de contact, vă rugăm verificaţi aici.

Prin completarea și trimiterea formularului declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile.


Ne bucurăm că ai ales Opel.
Unul dintre colegii noștri va lua în curând legătura cu tine
pentru a discuta toate detaliile.

Ai aflat noutățile programului Remat 2023?

Anul acesta poți duce două autoturisme la casat.
Dacă cele două autoturisme sunt mai vechi de 15 ani, poți beneficia de o primă în valoare de 12.000 RON
(primă de casare și eco-bonusuri de vechime incluse).

A scăzut vechimea la care un autoturism poate să fie scos din uz. Acesta trebuie să aibă minim 6 vechime și să fi fost înmatriculată în România tot de cel puțin 6 ani.

Prime de la 45.000 de RON pentru modele electrice. Condiția pentru a beneficia de primă este să duci la casare un autoturism vechi. Dacă scoți din uz două autoturisme prin programul Remat, atunci prima poate ajunge la 51.000 RON.

Până la 26.000 de RON pentru autoturismele HYBRID, calculat astfel: 20.000 RON ecotichet, 3.000 RON Primă de Casare, 3.000 RON Ecobonus de vechime (se acordă pentru scoaterea din uz a două autoturisme mai vechi de 15 ani.)

Lasă-te cucerit de CROSSLAND, un SUV care arată bine și se simte bine.

Nu trece neobservat.

Inginerie germană pentru stilul tău de viață aglomerat și pentru următoarea ta aventură. 

Opel CROSSLAND este o declarație puternică în materie de design pur progresiv și versatilitate.

Interior mai mult decât confortabil

Senzația extraordinară de la volan este rezultatul căutării mixului perfect din confort și aspectele practice.

Designul atractiv este însoțit de o cabină spațioasă și practică. Bucură-te de un confort premium cu scaunele cu piele Alcantara*, manevrare intuitivă și poziția înaltă de ședere tipică modelelor SUV.

*Opțional

Atractiv din toate unghiurile

Lămpile spate LED cu tentă închisă conferă stilul și vizibilitatea specifice designului Opel.

Accentele negre ultra-lucioase ale hayonului și noua emblemă micșorează vizual înălțimea autovehiculului, punând în evidență postura lată și robustă a noului model Crossland.

Conectează-te la exterior prin plafonul panoramic

Interiorul prinde noi dimensiuni cu ajutorul plafonului panoramic și aduce cu sine o senzație de libertate și conexiune relaxantă cu exteriorul.

Plafonul panoramic este disponibil în culoarea Negru Diamond sau Alb Jade pentru a spori profilul vizual captivant al modelului Crossland. Alege trapa panoramică* pentru o experiență de conducere  însorită.

*Opțional, în funcție de culoarea caroseriei și nivelul de echipare.

 

Stil unic de la postură la jante

Crossland este pregătit pentru fiecare aventură zilnică, iar totul devine mai interesant când îl personalizezi

O gamă largă de jante disponibile înseamnă că indiferent de stilul tău, de la discret la atractiv și provocator, Crossland poate arăta așa cum îți dorești.

Caracteristicile de siguranță și inovațiile pe care le aduce CROSSLAND

Faruri AFL cu LED-uri

Bucură-te de o vizibilitate mai bună fără a-i deranja pe ceilalți șoferi.

Deții controlul complet pe șosea și conduci mai sigur. Farurile AFL cu LED-uri ale modelului Crossland îmbunătățesc semnificativ vizibilitatea în toate condițiile existente și comută automat faza lungă pentru a nu îi deranja pe ceilalți șoferi, mărind raza de acțiune pentru a ilumina în timpul virării în curbe.

Cameră video panoramică pentru marșarier

Mersul înapoi este mai simplu și mai relaxat când vezi fiecare detaliu din jurul tău.

Camera video pentru marșarier panoramică nu se rezumă doar la faptul că nu mai trebuie să te întorci în scaun pentru manevra de parcare. Această cameră video inteligentă la 180° îți asigură o vedere la rezoluție înaltă, foarte largă și confortabilă, pentru a putea vedea unghiurile moarte, obstacolele și pentru a evita pericolele în timpul manevrelor de marșarier în trafic.

*Opțional

Frânare automată de urgență

Tehnologia Opel îți oferă un mediu mult mai sigur pentru tine și pentru cei din jurul tău.

Frânarea automată de urgență* detectează constant pietonii și alte autovehicule pe care este posibil ca tu să nu le fi văzut. Sistemul trimite o avertizare și frânează automat în caz că nu reacționezi pentru a reduce riscul și impactul coliziunii.

*Opțional. Funcționează automat între 5 km/h și 85 km/h.  Între 30 și 85 km/h, sistemul reduce viteza cu maxim 22 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze singur pentru a reduce și mai mult viteza. Gama de viteze de funcționare a AEBPD depinde de obstacolul detectat (mobil: între 5 și 85 km/h; fix: între 5 și 80 km/h; pietoni: între 5 și 60 km/h). Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Totuși, conducătorul auto rămâne responsabil de conducerea vehiculului în siguranță.

 

Head-up DISPLAY

Rămâi informat și conectat la ce apare pe drum fără a fi distras.

Head-up Display proiectează informațiile esențiale, precum viteza, alertele de pe planșa de bord și indicatoarele rutiere direct în câmpul tău vizual – astfel încât să te poți concentra la drum fără a fi distras de lucruri minore.

*Opțional

 

Asistență la parcare

Sistemul te poate ghida chiar și în cel mai dificil de accesat loc.

Asistentul automat la parcare scanează spațiul cu ajutorul senzorilor și ghidează automat autovehiculul în spațiul respectiv, în timp ce tu trebuie să fii atent doar la accelerație, frână și schimbarea treptelor de viteză.

Bucură-te de confort premium!

Spațios exact cum te aștepți să fie un SUV

Crossland îți oferă tot spațiul de care ai nevoie.

Cu un volum obișnuit al portbagajului de 410 litri, care poate fi extins până la 1.255 litri, modelul Crossland asigură una dintre cele mai mari și flexibile capacități de încărcare din clasa sa.

Scaune spate glisante

Flexibilitatea Crossland îți oferă posibilitatea să transformi spațiul după nevoile tale.

Dacă ziua se dovedește a fi mai aglomerată decât în mod normal, poți transforma modelul Crossland în unul mai spațios. Scaunele spate pot fi deplasate și sunt pliabile în raport 40/60, cotierele pot fi rabatate pentru transportul obiectelor mai lungi și înălțimea până la partea inferioară a portbagajului poate fi dublată.

Funcții de încălzire pentru confort sporit

Zilele reci se simt altfel la volanul unui Crossland.

În zilele reci, scaunele față ale modelului Crossland pot fi încălzite pe trei niveluri, în timp ce șoferul se bucură de confortul unui volan încălzit electric și de un parbriz încălzit.

Opel CROSSLAND
Preț de la 14.641 EURO (TVA și REMAT inclus)

Nu mai sta pe gânduri. Urcă-te la volanul noului tău CROSSLAND!

Rezervă acum